for all your harmonica stuff..

  • Welkom op de website van Benjamin Harmonica!
  • Boek ook een te gekke Benjamin Harmonica Workshop!
  • Neem nu les @ Benjamin Harmonica High School!
  • De muzikant!

Laatste plekken nieuwe cursussen in Haarlem!!

Er gaan 2 nieuwe beginners cursussen starten in Haarlem op dinsdag en woensdag. Heb jij voorkeur voor een bepaalde dag of juist niet maar wil je wel mondharmonica leren spelen? Geef je dan nu snel op via deze link: AANMELDEN CURSUS HAARLEM  

Mondharmonica les

Ben je op zoek naar mondharmonica les? Dan ben je bij de Benjamin Harmonica High School aan het juiste adres. Met inmiddels 5 jaar ervaring als docent en 13 jaar ervaring als muzikant en een geheel zelfgemaakt lesboek kan iedereen bij mij terecht voor leuke lessen. Van jong tot oud, beginner of gevorderde.

Klik hier voor meer informatie..

Workshops

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens uw bedrijfsfeest of privéfeest? Of tijdens uw evenement? Heeft u een "Energizer" nodig om de lange vergaderingen weer op gang te helpen? Boek dan Benjamin Harmonica met één van zijn te gekke workshops. Met z'n allen de blues spelen, zingen en stampen of één lange trein maken en TUUTTUUT!! Het maakt niet uit als iedereen maar plezier beleeft met zijn mondharmonica. 

Klik hier voor meer informatie.. 

Music

Naast alle lessen en workshops is Benjamin Harmonica ook actief als muzikant. Zo speelt hij in verschillende bands en laat hij zich inhuren als gastmuzikant. Daarnaast wordt hij ook ingehuurd als studiomuzikant. Wil je Benjamin eens zien spelen wordt dan vrienden op Facebook of volg hem op Twitter zo hoef je nooit een optreden te missen. Wil je Benjamin boeken met één van zijn bands of gewoon meer te weten komen? 

Klik hier voor mee informatie..

Laatste Nieuws

Benjamin Harmonica te horen op TV!

Binnenkort maakt Benjamin Harmonica zijn debut op TV. Je zal mij niet zien maar wel horen tijdens een aflevering in de serie Heeren & Meester met in de hoofdrol Daan Schuurmans. Donderdag 28 mei 2015 ga ik tijdens de opnamen van de serie Heer en Meester, op mijn mondharmonica de voice over inspelen voor de rol van Jan Slagter (omroep Max) als straatmuzikant. Tot die tijd moet ik nog wel even oefenen om het liedje "Aan de Amsterdamse grachten" als een zwerver te laten klinken. 

Klik hier voor meer info over de serie..

Binnenkort hier de datum en tijd van de uitzending! 

 

Mondharmonica les met Jan Slagter van Omroep MAX!

Zojuist teruggekomen uit Utrecht van een mondharmonica les met Jan Slagter. In verband met een rol als straatmuzikant in de serie "Heer en Meester" moet Jan Slagter mondharmonica leren spelen en zo werd ik ingeschakeld om Jan Slagter te helpen hierbij.

Ik begon met het uitleggen van de beste manier waarop hij het instrument kan vasthouden en vervolgens mocht hij een enkele noot proberen te spelen. Dat viel niet mee in het begin maar met de juiste tips en oefening lukte het Jan om na 20 minuten zijn eerste enkele noten te spelen. Vervolgens hebben we nog even de toonladder geprobeerd te spelen en daarna moest hij weer verder na een volgende afspraak. 

Eind mei zijn de opnames en ik verwacht dat het Jan zeker gaat lukken om de sterren van de hemel te spelen! Succes!!

 

High School Hall of Fame

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

Mondharmonicawinkel.nl

BikMic Harmonica Mic's

Zoek in de website