for all your harmonica stuff..

Mondharmonica les via Skype

Woon jij te ver weg van Amsterdam of Haarlem? En kun je niemand vinden, bij jou in de buurt, die jou kan helpen met het leren spelen op je mondharmonica?

Dan heb ik de oplossing hiervoor.. neem les bij mij via Skype!

Skype bied de mogelijkheid om gratis te bellen met elkaar en je kan gebruik maken van de videofunctie zodat ik jou indien nodig belangrijke dingen kan laten zien. Het is iets minder persoonlijk maar uit ervaring heb ik gemerkt dat het zeker werkt.

 

Wat heb je nodig om lessen te kunnen volgen?

- je mondharmonica

- PC, Mac of laptop

- microfoon (deze zit vaak al inbouwt in de laptop)

- webcam

- Skype account (gratis aanmaken op Skype.com)

Lesmateriaal en dergelijke vind je op mijn website onder Blues Harmonica High School en anders kan ik je mailen of via Skype het materiaal doorzenden.

 

Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook dus laat je niet tegenhouden door het feit dat je niemand kan vinden om jou te helpen bij het leren spelen op dit geweldige instrument, de mondharmonica!

 


 

Tarieven:

Introductieles privé: €30,00 per les á 45 minuten. U ontvangt een factuur voor de genoten introductieles

Introductieles groep: €15,00 per les á 60 minuten. U ontvangt een factuur voor de genoten introductieles

 

Cadeau mondharmonica les: €35,00 per privé les á 45 minuten

 

Volwassenen: €36,00 per les á 45 minuten (1 keer per 2 weken met een minimale afname van 6 lessen)

Kinderen: €21,00 per les á 30 minuten (iedere week met een minimale afname van 12 lessen)

Duo les: €25,00 per les á 60 minuten (per persoon, 1 keer per 2 weken)

Groepscursus: €21,00 per les á 60 minuten (per persoon, 1 keer per 2 weken) 

 

Klik hier om je aan te melden voor een introductieles met Benjamin

 


 

Aanvullende voorwaarden mondharmonica les in Haarlem

 

Groepscursussen volwassenen

De groepscursussen vinden 1 keer per 2 weken plaats in een periode van 3 maanden, met inachtneming van de schoolvakanties. Dat betekent dat het blok bestaat uit 6 lessen (het aantal lessen kan afwijken i.v.m. met de vakanties en eventuele verplichte vrije dagen) met 2 keer per lesjaar een uitvoering. De cursus start bij een minimaal aantal aanmeldingen van 5 personen. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan de desbetreffende cursus.

 

Groepscursussen kinderen

De groepscursussen vinden iedere week plaats in een periode van 3 maanden, met inachtneming van de schoolvakanties. Dat betekent dat het blok bestaat uit ± 12 lessen (het aantal lessen kan afwijken i.v.m. met de vakanties en eventuele verplichte vrije dagen) met 2 keer per lesjaar een uitvoering.

 

Volwassenen privé les

Volwassenen krijgen 1 keer per 2 weken les. Na de genoten proefles wordt er een startdatum vastgesteld en vanaf die datum zal de periode van 3 maanden ingaan.

 

Kinderen privé les

Kinderen krijgen iedere week les. Na de genoten proefles wordt er een startdatum vastgesteld en vanaf die datum zal de periode van 3 maanden ingaan.

 

NB. Het overeengekomen aantal lessen dient binnen de afgesproken termijn afgenomen te worden.

 

Verzuim privéles

Ik hanteer lesblokken van 3 maanden. De afgesproken lessen dienen binnen dit termijn afgenomen te worden. Als een leerling in het uiterste geval een les niet kan volgen dan dient deze 24 uur voor aanvang van de les te worden afgezegd. Wordt de les niet op tijd afgezegd dan komt deze te vervallen en wordt deze doorberekend. Voor de lessen die (om wat voor reden dan ook) niet doorgaan, probeert de docent indien mogelijk een inhaalmoment te vinden. Lukt het niet om een vrije plek te vinden in de agenda of kan de les door toedoen van de leerling alsnog niet doorgaan dan komt deze te vervallen aan het einde van het desbetreffende blok.

 

Mocht de docent onverhoopt geen les kunnen geven dan wordt de les op een ander moment in overleg met de leerling/ouder, binnen het blok ingehaald. Kan de les niet worden ingehaald binnen het blok dan zal het desbetreffende blok uitlopen.

 

Verzuim groepscursus en duolessen

Hiervoor gelden gelijke regels als voor het verzuim bij privéles. Daarnaast wordt voor de inhaal les van een groepscursus of duo les kosten in rekening gebracht. Ook als deze tijdig afgemeld is. De kosten bedragen €20,00 per inhaal les en zal los of naast eventuele nieuwe lessen gefactureerd worden.

 

Beëindiging

De leerling kan het lesblok te allen tijde beëindigen. Het betaalde lesgeld zal niet worden gecrediteerd. De leerling is tevens verplicht wanneer er nog facturen en bedragen openstaan deze alsnog te voldoen. 

 

Betalingstermijn

Aan het begin van een nieuw blok ontvangt de leerling de factuur voor een nieuw blok. Het bedrag zoals vermeld op de factuur dient binnen een termijn van 2 weken te worden overgemaakt. Dit gebeurt volgens de instructie zoals vermeld op de factuur. Is het lesgeld niet binnen de hiervoor genoemde termijn overgemaakt dan zal de docent de lessen staken totdat hij het lesgeld ontvangen heeft. Bij strenge uitzondering is het mogelijk om in overleg met de docent een betalingsregeling te treffen.

 

NB! Alle voorwaarden en tarieven zijn op u van toepassing. Lees ook de algemene voorwaarden goed door!!!

 

Klik hier om je aan te melden voor een introductieles met Benjamin..

 

De naam Skype, geassocieerde handelsmerken en logo’s en het "S" logo zijn handelsmerken van Skype Limited. De rechten ontrent het logo en de naam zijn eigendom van Skype Limited. 

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

Mondharmonicawinkel.nl

BikMic Harmonica Mic's

Zoek in de website