Be cool play harmonica!!

  • Welkom op de website van Benjamin Harmonica!
  • Boek ook een te gekke Benjamin Harmonica Workshop!
  • Neem nu les @ Benjamin Harmonica High School!
  • De muzikant!

Workshops

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens uw bedrijfsfeest of privéfeest? Of tijdens uw evenement? Heeft u een "Energizer" nodig om de lange vergaderingen weer op gang te helpen? Boek dan Benjamin Harmonica met één van zijn te gekke workshops. Met z'n allen de blues spelen, zingen en stampen of één lange trein maken en TUUTTUUT!! Het maakt niet uit als iedereen maar plezier beleeft met zijn mondharmonica. 

Klik hier voor meer informatie.. 

Mondharmonica les

Ben je op zoek naar mondharmonica les? Dan ben je bij de Benjamin Harmonica High School aan het juiste adres. Met inmiddels 5 jaar ervaring als docent en 13 jaar ervaring als muzikant en een geheel zelfgemaakt lesboek kan iedereen bij mij terecht voor leuke lessen. Van jong tot oud, beginner of gevorderde.

Klik hier voor meer informatie..

Music

Naast alle lessen en workshops is Benjamin Harmonica ook actief als muzikant. Zo speelt hij in verschillende bands en laat hij zich inhuren als gastmuzikant. Daarnaast wordt hij ook ingehuurd als studiomuzikant. Wil je Benjamin eens zien spelen wordt dan vrienden op Facebook of volg hem op Twitter zo hoef je nooit een optreden te missen. Wil je Benjamin boeken met één van zijn bands of gewoon meer te weten komen? 

Klik hier voor mee informatie..

Laatste Nieuws

BOEK NU EEN WORKSHOP MONDHARMONICA!!

In deze promo van Benjamin Harmonica Workshops kunt u zien waarom u bij Benjamin Harmonica moet zijn voor een te gekke workshop mondharmonica. De workshop is breed inzetbaar voor bedrijfs- en privéfeesten, als energizer op uw werk, tijdens vergaderingen of converenties. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid, het past altijd! De workshop is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot extreem grote groepen. De grootste groep tot nu toe telde 150 man. Boek ook een workshop of voor meer informatie of neem direct contact op!

 

BELANGRIJK!! Privacyverklaring

Ook Benjamin Harmonica moet eraan geloven. Jawel de AVG. Per 25 mei 2018 moet de privacyverklaring voldoen aan de nieuwe europese wetgeving. Lees hier de vernieuwde privacyverklaring goed door: PRIVACYVERKLARING

 

High School Hall of Fame

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

BikMic Harmonica Mic's

Previous
Next